زیبایی

سالم زیبا

زیبایی

سالم زیبا

فشار خون در بارداری چگونه به وجود می آید؟

فشار خون در بارداری ممکن است به علت تغییرات فیزیولوژیکی که در دوران بارداری رخ می‌دهند، شامل افزایش حجم خون، تغییرات هورمونی و افزایش نیاز به عرضه خون در سیستم گردش خون، به وجود بیاید. فشار خون نرمال در دوران بارداری بین ۱۲۰/۸۰ تا ۱۴۰/۹۰ میلیمتر جیوه است. افزایش فشار خون در بارداری می‌تواند نشانه‌ای از مشکلاتی نظیر بارداری هایپرتانسیونی (بالابودن فشار خون) یا پری‌اکلامپسی (یک وضعیت خطرناک که با افزایش فشار خون، آسیب کلیه و سایر اعضای بدن را متوقف می‌کند) باشد. اگر فشار خون شما در طول بارداری بالا رود، بهتر است با یک پزشک متخصص مشورت کنید تا این مشکلات را مدیریت کنند و به تشخیص صحیح رسیده و در صورت نیاز به درمان مناسب برسید.درباره بارداری و فشار خون

هایپرتانسیونی

هایپرتانسیونی در بارداری به معنای داشتن فشار خون بالا است. این وضعیت ممکن است در دوران بارداری به تحریک سیستم عصبی، تغییرات عملکرد کلیه‌ها و عامل‌های دیگر مرتبط با بارداری برگرفته شود. هایپرتانسیونی می‌تواند با تغییرات و نشانه‌هایی نظیر افزایش فشار خون، سردرد شدید، تورم مفصل‌ها و صورت، تغییرات دید، دیسنوره (اختلال در عملکرد کلیه‌ها) و سایر علائم همراه باشد. پزشکان معمولاً مشاوره، مانیتورینگ و در صورت لزوم درمان مناسب را برای کنترل فشار خون در بارداری هایپرتانسیونی توصیه می‌کنند تا عواقب جدی احتمالی مانند پری‌اکلامپسی جلوگیری شود. همچنین، پیگیری منظم و همکاری با تیم درمانی از جمله نکاتی است که برای مدیریت بهتر هایپرتانسیونی در بارداری مهم است.

https://en.wikipedia.org/wiki/Hypertension

خطرات فشار خون بالا در بارداری

فشار خون بالا در بارداری، به عنوان یک علامت نارمال نباید نادیده گرفته شود، زیرا می‌تواند به مشکلات جدی برای مادر و جنین منجر شود. برخی از خطرات مرتبط با فشار خون بالا در بارداری عبارتند از:

1. پری‌اکلامپسی: در صورتی که فشار خون بالا با سایر علائمی مانند تورم شدید، پروتئین در ادرار، آسیب کلیه‌ها و سایر مشکلات همراه باشد، ممکن است پری‌اکلامپسی تشخیص داده شود. این وضعیت خطرناک است و می‌تواند زندگی مادر و جنین را تهدید کند.

2. کم‌اکسیژنی جنین: فشار خون بالا می‌تواند باعث کاهش عرضه خون و اکسیژن به جنین شود، که ممکن است به مشکلات رشدی و تنفسی در جنین منجر شود.داروی فشار خون

3. تولد زودرس: پری‌اکلامپسی می‌تواند موجب تحریک زودرس کردن احتمالی زایمان شود، که ممکن است موجب عوارض و مشکلات در جنین و نوزاد شود.

4. آسیب سازمان گردش خون: فشار خون بالا می‌تواند به عوارضی مانند ضربان قلب سریع، آسیب کبدی، آسیب سیستم عصبی مرکزی و سایر مشکلات مرتبط با سازمان گردش خون منجر شود.

در صورتی که فشار خون بالا در بارداری تشخیص داده شود، مهم است با یک پزشک متخصص همکاری کنید تا این خطرات را مدیریت کرده و در صورت لزوم درمان مناسب را ارائه دهند. پیگیری منظم و آزمایشات در سراسر بارداری می‌تواند در کنترل فشار خون مؤثر باشد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد